يكشنبه, ۱۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۱:۱۱ ق.ظ
(۱)

به قلم دامنه: به نام خدا. سلام. دو پست: ۱. این "امید" چرا دیر کرده است؟!! "امید" دُرنای دورپرواز سیبری هست (عکس مندرج) که هر آبانماه به فریدونکنار میآمد ۱. این "امید" چرا دیر کرده است؟!! "امید" دُرنای دورپرواز سیبری هست (عکس مندرج) که هر آبانماه به فریدونکنار میآمد امسال ولی هنوز نیامد این درنا تنها گونهی باقیمانده دُرنای سیبری است، اما "امید" دیر کرده است؛ هنوز نیامده است؛ لابد از دنیایی که میبیند زور تحکُّم دارد، گِله دارد. دامنه.
(۲)

۲. سکوت یک فیلسوف در برابر جنایت اسرائیل در غزه. این که آقای مصطفی ملکیان -که خود را "صلحگرا و خشونتپرهیز" میداند- سکوت کرده است، مسئلهی شخصیاش است و لابد حق انتخابش. اما چگونه میشود برای جزئیترین و سستترین مسائل ایران به حرف و فریاد آید اما اینهمه توحُش را در غزه ببیند و لب نجُنبانَد؟! پس صلحگرایی و خشونتپرهیزی وی شعاری بیش (=بخوانید لقلقهی زبان) نیست و حتی لازم باشد از بدترین خشونتِ هرزگان علیهی نظام ایران حمایت هم میشود! او روزگاری در مدرسهی معصومهی قم، نیز در مؤسسهی امام باقر ع آقای مرحوم آیت الله شیخ محمدتقی مصباح تدریس میکرد و وقتی مرحوم آیت الله شیخ محمد یزدی در خطبههای نمازجمعهی تهران تفکر دینی وی در مورد باور به معاد را زیر سؤال برد و تقریباً تکفیرش کرد، از همان جا بود از آنجاها بیرون انداخته شد (شاید خود بیرون رفته بود) و کم کم از چشم مؤسسات در قم اقتاد و چشم مجامعی در تهران را گرفت و شد فیلسوف چپهای آمریکایی. خودم بیشتر آثار و نوشتهها و گفتارهایش را دنبال میکردم و خیلی از نکات معنویتگرایی وی را یادداشت مینمودم، اما چون دنبالهروِ هیچ شخصیتی نمیشوم همواره وی را روی لبهی پرتگاه میدیدم. بعد معلومم آمد که وی به جای تکیهی بر دینِ خاص، از معنویت و اخلاق میگوید انگار (شاید شاید) نگاهش مکتب و دین خاص نیست، تفکر معنوی است.
۱
۰
۱۴۰۲/۰۸/۱۴
درود جناب طالبی. اول سیزده آبان روز ملی مبارزه با استکبار را گرامی میداریم . دوم جناب ملکیان خودش دنباله رو تز خشونت پرهیزی جین شارب آمریکایی هست . شاید این موارد در نزد ایشون خشونت بحساب نمیآید . شاید.
امیر علیرضا رمضانی دارابی