موزبولو ؛ تخم بلوط
سه شنبه, ۱۲ شهریور ۱۴۰۴، ۰۱:۳۴ ب.ظ
اینا موزبولو است؛
آر؛ همان تخم بلوط.
در اصل تلخ است،
اما گونهی زاگرسش، شیرینی دارد،
و گونهی البرزش تلخه میدهد.
خی خیلی آن را میبلعد.
اخیراً به گو و گوسفن هم میدهن.
اما یقین کنید آردش برای انسان است.
کافیست بسابند و آردش را فریز گذارند،
تلخی آن میرود و بهشدت خوشطعم میشود.
من حتی سرِ افطاری، نان آن را
آنهم به تعداد دو قرص بزرگ، خوردم.
گوارا و خوشایند گوارش.
آغوز لاش بود و پیازداغ و زردچوبه و کمی فلفل.
آدم بخورَد خی (=خوک) که خوبه،
از گُراز جنگل گلستان هم،
زور و ذوق و شوق و روزش بیشتر میشود!!!
بلوط (=موزیدار) را نگذاریم که
عین سه گونهی نادر ملیچ و نمدار و مِوْلی، منقرض شود
و از سطح جنگل نابود و محو. ۱۲ ، ۶ ، ۱۴۰۴ درود. دامنه
| لینک کوتاه این پست →
qaqom.blog.ir/post/2694
۱۴۰۴/۰۶/۱۲