دامنه‌ی داراب‌کلا

قم ، مازندران ، ساری ، میاندورود

دامنه‌ی داراب‌کلا

قم ، مازندران ، ساری ، میاندورود

دامنه‌ی داراب‌کلا

Qalame Qom
ابراهیم طالبی دارابی (دامنه)
قم، مازندران، ساری، میاندورود

پیام مدیر
آخرین نظرات
طبقه بندی موضوعی
بایگانی
محبوب ترین مطالب

سخنی با فرمانده سپاه تهران

چهارشنبه, ۱۲ تیر ۱۴۰۴، ۰۸:۳۲ ق.ظ

 سخنی موجز با برادر حسن‌زاده

نگارش ۱۲ ، ۴ ، ۱۴۰۴ ابراهیم طالبی دامنه دارابی

 

فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران یعنی برادر حسن حسن‌زاده دیروز ۱۱ ، ۴ ، ۱۴۰۴ گفت "اجازه نمی‌دهیم حتی یک مو از سر رهبر عزیزمان کم شود."

 

سلام برادر حسن‌زاده. بسیارخوب، خاب. نه نکوهیده، که ستوده است قصد قربت آن فرمانده. اما صحبت در میان ملت این است پس چرا نتوانستید آن شب ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ جان و پیکر و پا و تنِ پاره پاره شده‌ی آن تعداد فرماندهان ژنرال و زبده از سران سپاه و اطلاعات سپاه و ستاد کل نیروهای مسلح را از ترور یک شبه و آسان و به چشم‌به‌هم زدن، نجات دهید؟! و این جور بد، غافلگیر نشوید که در کام اسرائیل این چنین شَهدِ عسل نریزید تا در تاریخ جعلی آن نظام مصنوع، شیرینی نزند؟! و فکر ملت را به این حیرت به آج و واج نرسانید؟! کمی فکر کنید بعد جمله‌سازی را شروع نمایید.

 

تهدید، دیگر بالقوه نیست برادر، بالفعل شد، زندگی در تهران برای حکومتگران و مقامات آن، ناامن شد، به‌شدت بی‌ایمن. چه بدانی، چه ندانی. اما این را همه می‌دانند. اجرکم عندالله آقای فرمانده سپاه تهران. والسلام.

 

به مناسبت ماه محرم‌الحرام و حرمت به امام حسین علیه‌السلام و یاران، بر خودم لازم می‌دانم یک نکته هم بگویم این ایام حزن و ماتم آن امام مدفون به ارض کربلا و بینانگذار واقعه‌ی سراسر انسانی و عرفانی و حماسی عاشورا:

 

مرحوم بدیع‌الزمان فروزانفر در تقریرات ص ۹۴ معتقد بود «در زمان پیامبر اکرم ص مردم متوجه‌ی عمل بودند، نه سرگرم بحث و تفتیش عقیده!»

 

با این نقل قول خواستم بگویم: هان! همانا، امام حسین علیه السلام کوشید مردم عصرش را به عقیده و عمل برگردانَد، نه به تفتیش و تعقیب همدیگر و اجبار سَلیقه و اِعمال سُلطه. آن امام سیدالشهداء علیه السلام، مکتبش و مرامش و مرادش با عبادت و عرفه و عقل و عمل پر بود ، نه از حرف و صحبت صِرف و تفتیش مردم.

| لینک کوتاه این پست → qaqom.blog.ir/post/2643
۱۴۰۴/۰۴/۱۲ موافقین ۰ مخالفین ۰
ابراهیم طالبی | دامنه دارابی

عترت

مسائل روز

چهره ها

نظرات  (۱)

درود جناب طالبی 

حمله به سرداران نظامی در میانه ی جنگ بنظر شما سزاست . آنچه خود میگویی را قبول داری . !؟ اینکه تهدید بالفعل است و سرداری در حفاظت از فرمانده که نه رهبر و مرجعش اعلام پشتیبانی کند . این خطاست . تو به کدام قبله و محرم نگاه میکنی که اینچنین شدی !!!!! اصلن همه جمهوری اسلامی کارهایش خطا اندر خطا اندر خطا !؟؟ دوستی سرباز با فرمانده را هم ندیده میگیری . بردار عزیزم . قدری در این فضای جنگی که بالفعلش خواندی .آبی بر آتش درونت بزن . برو باغی راغی کنار آبی رودخانه ایی یا کتابخانه ایی یا هرچی و هر جا دوست خودت را به آرامش برسان . نمیدانم شاید با اینکارها خودت آرامش درونت را شاهدی . 

صبر و سکوت هم مصلحتی در آن است . ما سفارش کردیم . انشالله ناراحت نشده باشید 🖤🖤🙏🙏🙏

امیر رمضانی دارابی 

پاسخ مدیر دامنه :
،،
چند متن اعضای مدرسه فکرت ۱۲ ، ۴ ، ۱۴۰۴ :

شیخ محمدرضا احمدی دو:
سلام جناب آقای طالبی

اخیراً مطلبی نگاشته بودید و در آن چندین بار تکرار کردید که اباعبدالله الحسین با راس کار داشت.
نمی‌دانم منظورتان از تکرار چندباره کلمه راس چه بود، اما ظاهراً اهل فن دریافتند و متوجه شدند.

۱. راس اولی که بیان نمودید، به مدت بیست سال، از سال چهل تا شصت هجری با صلح‌نامه امام مجتبی بر مردم حکومت کرد و صدها بار مواد صلحنامه را زیر پا گذاشت، سب و لعن بر علی را کم نکرد، اذیت و آزار بر یاران علی را زیاد کرد که اوج آن را در شهادت حجر بن عدی دیدیم. سیدالشهدا در شهادت حجر تنها به یک نامه انتقادی بسنده کرد.
این راس، سخت‌گیری بر مردم مدینه را زیاد کرد تا جایی که بعضی‌ها ریشه قیام مردم مدینه و واقعه حره را سخت‌گیری زیاد معاویه دانستند.
این راس، برخلاف صلح‌نامه، یزید را خلیفه بعدی معرفی کرد و برایش بیعت گرفت.

۲. راس دوم وقتی خلیفه شد، خواست از اباعبدالله بیعت بگیرد، اما حضرت به دلایل مختلف که خودشان فرمودند امتناع کردند.
این راس هم در عرض سه سال حکومت سه جنایت بزرگ را قم زد.

۳. ظلم این دو راس پیوسته و مکرر ادامه داشت، و مکرراً مواد صلحنامه زیر پا گذاشته شد،پ و با این که افراد زیادی اعلام آمادگی کردند، اما قیامی صورت نگرفت. 
اگر تقاضای بیعت نبود، آیا اباعبدالله در مقابل یزید ایستادگی می‌کرد؟ شاید برداشت اولیه این باشد که قیامی در کار نبود و عاشورایی به وجود نمی‌آمد. آن‌چه که اباعبدالله را وادار به مقاومت کرد، درخواست بیعت با یزید بود، در غیر این صورت ایشان کاری به حکومت و راس آن نداشت.
نظر شما چیست؟
دوستان هم اگر دیدگاه خاصی دارند، در خدمتیم.
این فرسته جناب طالبی

علی غلامی‌نژاد به امیر رمضانی:
سلام علیک روز جنابعالی به خیر و عزادرایت فبول. 
کار جناب ابراهیم به جایی رسید که حتی در مورد عظمت و شهادت حر هم دچار تردید شد و با اما و اگر ها مطلبی که بیشتر موجب تردید در حق او می شود را نوشت!!!!؛ به نظرم گام جدیدی در طریق کسرویت را برداشت!!!

۱۲ ، ۴ ، ۱۴۰۴ :
روزنامه اطلاعات به نقل از صابرین نیوز نوشت: پس از رحلت آیت‌ الله العظمی هاشمی شاهرودی، فرزند ایشان در مصاحبه‌ای با خبرگزاری حوزه روایتی گویا از رهبر معظم انقلاب نقل کردند. ایشان اشاره نمودند که حضرت آقا دو سال پیش از ارتحال آیت‌ الله شاهرودی، در هنگام بیماری به عیادت ایشان حضور یافته و فرموده بودند:
من همواره سخن دو گروه را بی‌ چون‌ و چرا می‌پذیرم: محافظان و پزشکان. اگر محافظان بگویند در مکانی حاضر نشوم، اطاعت می‌کنم؛ و اگر پزشکان توصیه‌ای نمایند، بی‌ درنگ به کار می‌بندم. سپس رهبر انقلاب به آقای شاهرودی نیز توصیه کردند که به توصیه‌ های پزشکی توجه ویژه داشته باشند.

 بر این اساس، غیبت اخیر ایشان در مراسم عزاداری حسینیه امام خمینی نه اتفاقی عجیب، که تجلی همان سیره ثابت و حکیمانه‌ای است که رهبری همواره بر آن پایدار بوده‌اند: تقدم نظر کارشناسی سپاه حفاظت ولی امر بر هرگونه علاقه یا عادت شخصی. این رویکرد نه‌ تنها خردمندانه است، بلکه نشانه‌ای از مسئولیت‌ پذیری و احترام به تخصص‌ های امنیتی محسوب می‌شود.  رهبر انقلاب الگوی تام پایبندی به انضباط و مسئولیت‌ پذیری است. چه بسا در موارد متعدد دیگر نیز ایشان به توصیه‌ های حفاظتی یا پزشکی عمل کرده‌اند، بی‌آنکه رسانه‌ای شود. این بار، اما جامعه به‌ وضوح دید که چگونه مسئولیت پذیری امام جامعه، بر تمامی ترجیح‌ های فردی سایه می‌افکند. احترام به نظر کارشناسان هر حوزه، نشانه بلوغ مدیریتی است. مسئولیت‌ پذیری واقعی آن است که انسان حتی از علایق شخصی خود در راه انجام وظیفه بگذرد

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">