دامنه‌ی داراب‌کلا

قم ، مازندران ، ساری ، میاندورود

دامنه‌ی داراب‌کلا

قم ، مازندران ، ساری ، میاندورود

دامنه‌ی داراب‌کلا

Qalame Qom
ابراهیم طالبی دارابی (دامنه)
قم، مازندران، ساری، میاندورود

پیام های کوتاه
طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
آخرین نظرات
  • ۷ آذر ۰۳، ۱۷:۲۳ - ‌‌‌ ‌‌‌تیرزاد
    🤩

رضاخان و صاحب روزنامه طوفان

يكشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۰، ۰۸:۲۵ ق.ظ
به قلم دامنه: به نام خدا. سلام. بی‌خبر نیستیم که از یک سو شعرهای فرخی را به همدیگر هدیه می‌کنند و از سوی دیگر از رضاخان دفاع، مذاق تندِ این شاه تاب حتی یک حرف را نداشت چه رسد به شنیدنِ یک‌جمله انتقاد. زنده‌یاد محمد فرخی یزدی (۱۲۶۷ - ۱۳۱۸) با روزنامه‌اش «طوفان» به‌ویژه با شعرهایش مشهور شده بود. یک دفعه به خاطر یک انتقاد، فقط یک انتقاد به سلطنت همایونی! شاهنشاهی، ۲۷ ماه به زندان محکوم شد که سرانجام در ۲۴ مهر ماه ۱۳۱۸ با آمپول! پزشک احمدی در حمام بیمارستان زندان شهربانی به قتل رسید. حالا چطور می‌شود هم فرخی را می‌خواهند و هم تطهیرکردن رضاخان را. قاتل و مقتول را باهم دوست دارند! اصلاً این قابل جمع هست؟ خیر؛ اصلاوابدا. جمع نقیضین محال است. نمی‌شود انسان و غیرانسان! را کنار هم گذاشت.
| لینک کوتاه این پست → qaqom.blog.ir/post/2002
۱۴۰۰/۰۹/۰۷ موافقین ۱ مخالفین ۰
ابراهیم طالبی | دامنه دارابی

ایران

چهره ها

نظرات  (۱)

۰۷ آذر ۱۴۰۰ ، ۱۴:۵۲ ابراهیم طالبی دارابی

سلام و درود بر آقای طالبی

از مطالب شما و سایر اعزه بهره مند می شویم. دو واژه ابلاغ و ایصال، از واژه های پر اهمیتی هستند که در واقع بیان کننده روش رسالت رسول خدا(ص) می باشند. وقتی می گوییم شما فقط مامور به ابلاغ هستی، یعنی تنها وظیفه ات رساندن پیام الهی به مردم است، این که مردم عمل بکنند یا خیر، در حیطه وظیفه شما نیست. اما وقتی می گوییم وظیفه شما ایصال هست، یعنی هم باید ابلاغ پیام کنی و هم دست مردم را بگیری و به طرف هدایت و سعادت و خدا ببری. اگر تنها وطیفه پیامبر ابلاغ بود، پس تشکیل حکومت دینی، بخصوص حکومت مدینه النبی چه مفهومی می تواند داشته باشد؟ از این لحاظ عرض می کنم که با تشکیل حکومت دینی، بعضی از قوانین هم که از شرع اخذ شده باشند، وضع خواهد شد و وضع قوانین هم یعنی اجبار مردم به رعایت آن. آن وقت پیامبری که فقط مامور به ابلاغ بود، حالا دارد مردم را به انجام کاری مجبور می کند. چرا زمانی که امیرالمومنین حتی در منصب حکومت نبودند هم به شرابخوار شلاق زدند؟

گرچه مرحوم علامه می فرمایند قرآن کتاب هدایت است، اما واضح است که هدایت در جایی باید خود را نشان دهد، یا در قلب یا در جوارج یا در جامعه ... بنده فکر می کنم علاوه بر موضوع ابلاغ، پیامبران آمدند تا مردم را به بهشت ببرند، نه فقط بهشت را ترسیم کنند.

پاسخ مدیر دامنه :
توضیح:
متن بالا پیام جناب حجت‌الاسلام محمدرضا احمدی است که ان‌شاءالله موفق و در سلامت باشند. نکاتی جهت پاسخ  نوشتم بدین شرح: جناب استاد احمدی سلام. دقت شما را می‌ستایم. خیلی هم خوب شد این توضیحات را نوشته‌اید چون مرز میان اعراض‌کنندگان با ایمان‌آورندگان را مشخص می‌کند. با شما موافقم که رسول خدا ص مأمور به تشکیل حکومت و سیاست و تدبیر مدن بود زیرا خدای حکیم با حکمت نبوت را اصل قرار داد. بنابراین این آیه، تا جایی که بنده مطالعه کرده‌ام صف اعراض‌کنندگان را جدا می‌کند و پیامبر ازین رو مورد دلداری خدا قرار گرفت که حقیقتاً دلش به حال آنان می‌سوخت. کارشناسان دین همچون شما و اساتید محترم دیگر بهتر قرآن می‌دانید و دقیق‌تر معارف. سپاس از بیان نظر استاد. لازم به ذکر است این کامنت اشتباهاً زیر این پست درج شد که مربوط پست «تو نگهبان نیستی!» است یعنی در← اینجا 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">